Werkwijze

Wij beginnen eerst met een goede inventarisatie van uw huidige verlichtingssituatie. Daarbij nemen we een aantal variabelen zoals levensduur, energieverbruik en lichtsterkte die we vervolgens afzetten tegen duurzame ledverlichting als alternatief. Onze adviseurs presenteren de bevindingen en adviseren u over de mogelijkheden en bespreken samen met u uw wensen en eisen. Vervolgens wordt er een offerte op maat uitgebracht waarbij u direct inzage heeft in uw huidige situatie en uw nieuwe situatie met ledverlichting. Daarbij ziet u direct wat de besparing en uw terugverdientijd is.

Vrijblijvend advies

Helder 2.Orange DLS stappenplan

Keuze uit diverse LED lampen

Wij hebben een breed aanbod aan LED verlichting, echter bieden u alleen hetgeen aan wat voor uw situatie van toepassing is. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop! Als LED verlichting specialist onderscheiden wij ons juist door puur te kiezen voor kwalitatief ijzersterke LED verlichting welke bij voorkeur door Nederlandse Producenten worden geproduceerd.

LED verlichting proefplaatsing

Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een proefplaatsing maken zodat u zelf de kwaliteit, verbruik en lichtsterkte kunt ervaren.

Definitieve offerte en lichtplan

Wij brengen onze definitieve offerte aan uw uit gecombineerd met een gedetailleerd lichtplan. U heeft in 1 oogopslag een beeld van hetgeen er wordt aangeboden, wat de kosten zullen zijn maar ook wat uw terugverdientijd is en hoeveel u op uw operationele kosten gaat besparen!

Subsidie

Ontzorgen betekent voor ons ook dat wij zorgdragen voor het aanvragen van uw energie investerings aftrek (EIA) en ervoor zorgen dat deze wordt goedgekeurd.

Betrouwbaar en gegarandeerd

Kiest u voor 2.Orange DLS dan kiest u voor betrouwbaarheid, ontzorging en een gegarandeerde lichtopbrengst!

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: