Waarom LED verlichting huren?

Onze economie verandert. Niet alleen door technologische ontwikkelingen, maar ook door een verschuiving van bezit naar gebruik. Voor bedrijven wordt het ‘hebben’ steeds minder belangrijk. Het draait meer en meer om de beschikbaarheid van producten die altijd moeten functioneren en diensten die 24/7 kunnen worden afgenomen.

Vrijblijvend advies

Light as a Service

Bedrijven of instellingen die wel willen overstappen op energiezuinige ledverlichting, maar er niet in willen investeren biedt 2.Orange DLS de mogelijkheid om LED verlichting te huren. Dit houdt in dat alle kosten voor de hardware (armaturen, LED lampen enz.), de installatie én het onderhoud worden verwerkt in een service level agreement met een meerjarige looptijd. Op deze wijze kunnen bedrijven en instellingen overstappen op duurzaam en optimaal licht voor een fractie van de kostprijs! Hierdoor blijft er geld over om te investeren in de zaken die er toe doen, uw kernactiviteiten bijvoorbeeld.

Organisaties die huren bij 2.Orange DLS krijgen meer dan alleen licht. 2.Orange DLS spreekt over ‘Light as a Service’: de huurder krijgt een dienstverlening waarmee licht niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst voldoet aan alle eisen die de huurder stelt of vanuit regelgeving is voorgeschreven. De verlichting wordt ook tijdens de huurperiode zo nodig steeds weer aangepast aan de dynamiek die organisaties kennen. Huren bij 2.Orange DLS is daarom kiezen voor flexibiliteit, zodat de verlichting steeds weer wordt afgestemd op een veranderde omstandigheid.

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: