Samenwerken met 2.Orange DLS

2.Orange DLS maakt het verschil in de markt door goed te luisteren naar de klant. Om als meewerkend partner mee te kunnen denken, willen we eerst duidelijk uw eisen en wensen in kaart brengen. De energie die de opdrachtgever en ons team aan de voorkant in een project steken, betaalt zich aan het einde van het traject altijd ruimschoots terug.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kiezen voor LED verlichting van 2.Orange DLS is kiezen voor professionele zekerheid

2.Orange DLS speelt al jarenlang succesvol in op de jongste ontwikkelingen en behoeften in de markt en weet zich met name te onderscheiden door het bieden van totaaloplossingen. 2.Orange DLS heeft voldoende kritische massa om op alle terreinen van de verhuur en verkoop van LED verlichting experts in dienst te hebben. Tegelijkertijd zijn de lijnen kort, waardoor afdelingen razendsnel bij kunnen schakelen. Dit stelt 2.Orange DLS in staat om altijd exact te leveren wat nodig is om een project succesvol te maken.

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: