Over 2.Orange DLS

2.Orange DLS is een jong en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in LED verlichting. Met het leveren van duurzame en energiebesparende LED verlichting aan bedrijven draagt 2.Orange DLS bij aan een milieuvriendelijke samenleving en een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Door traditionele verlichting te vervangen door LED lampen helpt 2.Orange DLS ondernemingen hun energiekosten en CO2 uitstoot op een financieel aantrekkelijke manier te verminderen.

Vrijblijvend advies

LED verlichting: van bezit naar gebruik

Het gemak van het gebruik, maar niet de lasten van het bezit. Dat is de filosofie waarmee wij in rap tempo terrein winnen als leverancier en producent van LED verlichting. Wij garanderen de juiste hoeveelheid licht, op de juiste plek, op het juiste moment en van de beste kwaliteit! Daarnaast dragen wij de volledige zorg voor uw verlichtingsinstallatie waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Bovendien geeft u met duurzame LED verlichting invulling aan uw maatschappelijke voorbeeldfunctie. U laat zien dat u verantwoord beleid voert.

Overstap naar energiezuinige LED verlichting

Naast het leveren en installeren van LED lampen ondersteunt 2.Orange DLS bedrijven, ziekenhuizen en gemeenten ook met de overstap naar energiezuinige, onderhoudsarme verlichting. 2.Orange DLS begeleidt het gehele traject en geeft advies over de mogelijkheden van LED verlichting.

Duurzame en kostenbesparende oplossing

Door de vele mogelijkheden die 2.Orange DLS biedt om van traditionele verlichting naar energiebesparende LED verlichting over te stappen, kan een goede combinatie gemaakt worden tussen duurzaamheid en kostenbesparing. Wilt u weten of 2.Orange DLS uw onderneming kan helpen bij de overstap naar een duurzame oplossing? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze LED verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: