Warehousing & Distributie

Veiligheid, inclusief goede zichtbaarheid, is cruciaal in de logistieke wereld. Uw bedrijfshal of magazijn dient voor uw werknemers voorzien te zijn van de meest optimale verlichting. Ook stelt een magazijn of een distributiecentrum andere eisen aan een lichtplan, dan bijvoorbeeld een productiebedrijf. 2.Orange DLS kent die eisen en kan u hierbij van dienst zijn. Van het eerste LED verlichting adviesgesprek tot aan de installatie van uw LED verlichting en de service die van ons mag verwachten.

Vrijblijvend advies

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector

Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum en zorgen ervoor dat uw medewerkers, producten en machines onder optimale licht omstandigheden kunnen werken.

Bespaar kosten met LED verlichting in uw magazijn

Wanneer u kiest voor LED verlichting in uw magazijn bespaart u flink op de operationele kosten. In combinatie met bewegingsensoren en geavanceerde LED lampen kan er vaak tot wel 60% bespaart worden. Doordat LED verlichting langer mee gaat en minder energie verbruikt is de besparing aanzienlijk. hierbij moet u niet alleen denken aan de lamp zelf maar vooral ook de man uren en andere kosten om de lamp te vervangen. Vooral in het magazijn komt het nog wel eens voor dat de verlichting op onhandige en hoge plekken hangt. Hierdoor moet er vaak een bak of een steiger worden gehuurd, wat ook weer extra kosten met zich meebrengt. LED verlichting als magazijnverlichting, een verstandige en bovenal duurzame keuze!

LED verlichting naar behoefte

Indien gewenst installeren wij uw verlichtingsinstallatie zo dat de LED’s automatisch feller of juist minder fel branden, naar gelang de behoefte en noodzaak. Hoe meer zonlicht er van buiten door de ramen en de dakkoepels naar binnen schijnt, des te minder fel branden de LED lampen. Schuift er een wolk voor de zon, dan zetten de leds direct een tandje bij. Zo heeft u altijd optimaal licht ongeacht de situatie. Ook kunnen wij de armaturen uitrusten met een bewegingssensor. Zodra er in een gangpad, gedurende een bepaalde en instelbare tijd, geen activiteit wordt waargenomen, worden de LED’s automatisch tot 20% van het vermogen gedimd. Dat scheelt al met al veel stroom. Zodra de sensor een persoon of heftruck in de gangpaden detecteert, wordt de LED verlichting weer geactiveerd en naar de volle sterkte geregeld. Bij tl-verlichting is deze traploze dimregeling niet mogelijk; die kan alleen met een schakelaar of sensor aan of uit.

Wij leveren LED verlichting aan:

  • Warehouses

  • Distributie centra

  • Bedrijfshallen

  • Datacenters

  • Loodsen

  • Productiehallen

LED verlichting en lichtplan

LED verlichting voor de logistiek moet aan speciale eisen voldoen op het gebied van UGR* en door de Arbo voorgeschreven luxwaarden. De professionele LED lampen van 2.Orange DLS voldoen aan al deze eisen en dragen dan ook maximaal bij aan een veilige werkomgeving. De adviseurs van 2.Orange DLS hebben ruime ervaring in het opstellen en uitvoeren van lichtplannen voor de logistieke sector. 2.Orange DLS LED verlichting treft u aan in magazijnen, distributiecentra en op overslagplaatsen.

Een greep uit onze klantenportfolio

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: