Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden. Dat heeft niet alleen een gunstig effect op de energierekening. Ook het binnenklimaat, de productiviteit van de medewerkers en het milieu varen er wel bij. Kies daarom voor slim LED licht van 2.Orange DLS.

Vrijblijvend advies

Uw partner in LED licht oplossingen

Het mooiste is om in de voorbereidingsfase van het bouwproces al de keuze voor ledlicht kenbaar te maken en een partij als 2.Orange DLS hierbij te betrekken. Wij adviseren en helpen u graag. Daarnaast kunnen wij met onze ledverlichting volledig meegaan in uw bouwproces. Veelal vinden aannemers en architecten het fijn om vooraf duidelijk te hebben welke partij de verlichting van het pand gaat verzorgen. Zaken als Breeam en Lean planningen zijn ons dan ook bekend.

2.Orange DLS LED verlichting:

  • Perfect licht

  • Tot 80% minder stroomverbruik

  • Onderhoudsvrij

  • Duurzaam

Een greep uit onze klantenportfolio

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: