Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor in kantoor, op de productievloer, uw loods of in de winkel. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht. Meestal is het een cumulatie van voordelen die de doorslag geeft in de positieve waardering. Veel gehoorde beoordelingen zijn: “ik vind het licht helder”, “het knippert niet zoals tl-verlichting”, “door de contrastrijkheid krijg ik een beter zicht op mijn werkzaamheden” en “mijn verse producten komen veel beter uit nu”.

Vrijblijvend advies

Overstappen op LED betekent ook een investering in een hogere productiviteit

Meerdere onafhankelijke onderzoeken hebben de positieve effecten van LED-verlichting op werknemerstevredenheid aangetoond. Ook wordt er een toename van de productiviteit en een afname van ziekteverzuim gemeten.

Perfect LED licht zonder omkijken

Traditionele verlichting verbruikt veel energie en dat is zonde aangezien er duurzamere alternatieven zijn zoals LED verlichting. Stapt u over op LED dan kunt u gemiddeld zo´n 60% op uw energierekening besparen. Hierdoor houdt u meer geld over voor andere zaken. Nadat onze licht adviseurs uw wensen en eisen uitvoerig met u hebben besproken berekenen wij exact wat uw besparing op jaarbasis is maar zorgen wij ook voor een perfecte lichtopbrengst in uw loods of productie omgeving. Goed licht is essentieel voor uw medewerkers en verkleint de kans op ongelukken aanzienlijk.

Het voordeel van het 2.Orange DLS concept is dat u vrijwel geen omkijken meer heeft naar uw lichtbronnen. LED gaat natuurlijk veel langer mee dan traditionele verlichting waardoor het vervangen van defecten niet meer nodig is. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan dan zorgen wij ervoor dat dit snel verholpen wordt.

LED verlichting voor kantoren, productieomgeving en winkels:

  • Ledtube armaturen

  • Downlighters

  • Panellights

Besparen op stroom en onderhoud

Algemeen bekend is dat het energieverbruik van LED-verlichting vele male lager is dan dat van conventionele verlichting. Overstappen van conventionele verlichting naar LED verlichting kan voor kantoren zelfs een besparing tot 80% opleveren op het gebied van energieverbruik.

2.Orange DLS begeleidt u graag bij de overstap van traditionele verlichting naar LED lampen. Op basis van een energiescan stelt 2.Orange DLS een passend lichtplan voor u op. Elk bedrijf heeft immers een eigen sfeer, specifieke inrichting en gebruik van verlichting. 2.Orange DLS stelt ook een financiële calculatie op, zodat u een compleet beeld krijgt van de besparingen. Met een relatief korte terugverdientijd en een lange garantie kiest u met uw investering in duurzaam ondernemen voor zekerheid.

Een greep uit onze klantenportfolio

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: