Educatie & Onderwijs

Op scholen, maar ook op andere overheidsvoorzieningen wordt een appèl gedaan om een milieubewust en duurzaam beleid te voeren. Tegelijkertijd worden budgetten meer dan eens bevroren of zelfs verminderd. Een ‘mission impossible’ lijkt het. Niet waar het gaat om over te stappen op LED verlichting of zonnestroom. 2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen.

Vrijblijvend advies

Diverse basis- en voortgezette onderwijsinstellingen in Nederland hebben intussen de weg naar 2.Orange DLS weten te vinden

We maken het de scholen dan ook zo eenvoudig mogelijk. Als full-service organisatie zorgen we niet alleen voor de juiste verlichting, maar nemen we ook de montage en demontage en natuurlijk ook de service en het onderhoud voor onze rekening. Dat gebeurt door experts voor wie ledverlichting een dagelijks specialisme is. Daarbij werken we alleen met 100 procent betrouwbare producten van Nederlandse makelij. Wij willen dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze kwaliteit.

Dankzij LED verlichting extra financiële ruimte voor scholen

Middels het 2.Orange DLS concept creëert u zelf de financiële ruimte voor extra’s waar scholen vaak niet aan toekomen: nieuwe boeken in de bibliotheek, het wekelijks schoolfruit. Kortom: Meer financële slagkracht en ruimte om leerlingen, leerkrachten én ouders tevreden te houden. 2.Orange DLS biedt een LED verlichtingsservice aan, waarbij u niet zelf investeert in ledverlichting. U betaalt als school alleen voor het gebruik en zo kunnen de gereserveerde financiële middelen besteed worden aan zaken die er echt toe doen: het verzorgen van goed onderwijs!

2.Orange DLS heeft een assortiment verlichting waarmee tamelijk eenvoudig de bestaande installatie kan worden vervangen door LED. Zo heeft 2.Orange DLS voor de tradionele tl-verlichting een uitstekende LED variant, waarbij de bestaande armaturen dus kunnen worden gehandhaafd. Bijkomend voordeel in dit geval is dat de vervanging een betrekkelijk kleine ingreep is. Na de ‘omruil’ beschikt de school over veel beter licht dan voorheen (het licht is rustiger en beter geschikt voor leeswerk dan gewone tl-verlichting), wordt de stroomrekening met meer dan 70% verminderd én is de school duurzamer geworden (waarmee invulling kan worden gegeven aan de voorbeeldfunctie).

Hogere leeropbrengt en verbetering van concentratie, gedrag en leessnelheid

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat LED verlichting een zeer gunstige invloed heeft op de lengte van de spanningsboog. Ook heeft het een aantoonbaar positief effect op het concentratievermogen en het gedrag van leerlingen. Scholieren en studenten lezen sneller en maken minder fouten. Leerlingen van de Universiteit van Twente scoorden gemiddeld 8,7% hoger op een concentratietest. Na een maand zelfs met 13,6%. De leessnelheid van 166 studenten van het Academisch ziekenhuis Hamburg-Eppendorf steeg met 35%. Zij lazen gemiddeld 1051 woorden in een bepaald tijdsbestek t.o.v. van de 780 woorden die ze bij een conventionele lichtbron lazen. Op concentratieniveau waren de resultaten helemaal opmerkelijk te noemen. Het aantal fouten daalde met 45%! Aan de andere kant toont het onderzoek ook dat de hyperactiviteit met 76% daalde als een rekenprobleem werd opgelost bij LED verlichting.

LED verlichting voor overheden

Overheden willen serieus werk maken van hun duurzame ambities. Bovendien willen overheden waar mogelijk hun kosten reduceren. 2.Orange DLS staat op dit snijvlak en biedt topkwaliteit LED verlichting waarmee beide doelstellingen in één keer kunnen worden waargemaakt. 2.Orange DLS levert ledverlichting voor alle toepassingen, zowel voor gebruik binnen als buiten. Of het nu gaat om het verlichten van openbare gebouwen of kantoor, het aanlichten van monumenten, het verlichten van pleinen, terreinen of wegen, altijd biedt 2.Orange DLS een besparend, duurzaam en beter alternatief.

Zonnepanelen zonder te investeren

2.Orange DLS biedt u de mogelijkheid om volledig te kiezen voor het huren van al uw ledverlichting, waarmee u de overstap overzichtelijk, risicoloos en betaalbaar houdt. Ook bent u gedurende de huurtermijn dan gegarandeerd verzekerd van 2.Orange DLS Service & Onderhoud (inclusief alle kosten voor materiaal en arbeid). Met ledverlichting kunt u energie besparen, met zonnepanelen kunt u nog een stap extra zetten door zonnestroom te winnen vanaf uw eigen gebouw. Partner Rooftop Energy levert organisaties met een stroomverbruik tot 80.000 kWh complete zonne-energiecentrales. U blijft wel een stroomrekening ontvangen, maar hoeft niets te investeren en hebt geen kosten voor (of omkijken naar) het onderhoud. Eenvoudiger overstappen op volledig groene stroom is niet mogelijk.

Een greep uit onze klantenportfolio

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: