LED verlichting leasen

Het leasen van LED verlichting is een financiële constructie om overstap van LED verlichting toch mogelijk te maken zonder een directe grote investering te moeten doen. Voor bedrijven is de insteek simpel: een financiering treffen en met de besparing die wordt gerealiseerd lost men de ledverlichting af. Het bedrijf koopt met zijn besparing uiteindelijk de verlichting.

Vrijblijvend advies

Wezenlijk verschil tussen LED verlichting leasen en het 2.Orange DLS concept

Waar men bij de lease van LED verlichting continu de besparing gebruikt om de ledverlichting af te lossen is dat bij het 2.Orange DLS concept anders.

U bespaart met ons concept niet alleen op de energiekosten, maar ook op de kosten voor het vervangen en onderhouden van uw LED verlichtingsinstallatie. Nadat onze adviseur bij uw is langs geweest om uw huidige situatie te bekijken en te inventariseren, ontvangt u van 2.Orange DLS een voorstel voor het zorgeloos gebruik van de LED verlichting. U betaald een vast bedrag per maand voor het gebruik, de service en het onderhoud gedurende een periode van drie tot vijf jaar. Wenst u na de looptijd de LED verlichting over te nemen dan is dat uiteraard mogelijk. Met ons concept zorgen we dan ook voor de juiste hoeveelheid licht, op de juiste plek en het juiste moment. Uiteraard bestaat de LED verlichting uit louter de best mogelijke kwaliteitsproducten.

“Niet voor niets zeggen wij dat we een leverancier zijn van optimaal LED licht!”

Wilt u meer weten over het verschil tussen de lease van LED verlichting en het 2.Orange DLS concept? Neem gerust contact met ons op en onze adviseurs leggen e.e.a. graag aan u uit.

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: