Huur uw LED verlichting, cashflow neutraal

Steeds meer instellingen in de publieke sector, maar ook bedrijven, kiezen voor het 2.Orange DLS huurconcept, zodat alle kosten die samenhangen met de duurzame LED verlichting kunnen worden opgenomen in de operationele kosten.

Vrijblijvend advies

2.Orange DLS levert LED licht voor onderwijs, bedrijven en distributielocaties

Bestaande tl-buizen simpelweg vervangen door LED tubes. Overstappen op ledverlichting kan ook zonder al te grote ingrepen. De in veel bedrijven gebruikte tl-verlichtingsarmaturen kunnen namelijk prima als basis dienen voor een LED variant. Steeds meer bedrijven bewandelen deze aantrekkelijke weg naar duurzaamheid met minder energieverbruik en minder CO2 uitstoot. Deze vervanging, ook wel retrofit genoemd, maakt ook onderdeel uit van het huurconcept.

Nieuwbouwplannen? Verbouwing?

2.Orange DLS voert een assortiment LED verlichting dat voor alle zakelijke configuraties optimaal geschikt is: van bedrijfshallen tot showrooms en winkels, van leslokalen tot vergaderruimten en kantoren. Niet alleen binnenverlichting, maar ook buitenverlichting in alle soorten en maten en voor alle toepassingen. Ook in al deze gevallen biedt 2.Orange DLS een innovatief servicepakket om de lichtwensen om te zetten in praktische oplossingen, waarbij alle met de verlichting samenhangende werkzaamheden ‘all inclusive’ door 2.Orange DLS worden verzorgd.

Ledlicht per maand te huur

De vraag naar LED licht neemt toe en beperkt zich niet meer tot toepassingen voor de langere termijn. Ook in, vaak mobiele, situaties waarin tijdelijk in goed werklicht moeten worden voorzien, neemt de vraag naar ledlicht toe. 2.Orange DLS introduceert daarvoor de Hawkeye 20. Dit is een sterke, energiezuinige kwaliteitswerklamp voor de veeleisende gebruiker, die inmiddels succesvol wordt toegepast in de industrie, installatiesector en bouw. De Hawkeye 20 wordt door 2.Orange DLS te huur aangeboden voor perioden vanaf een maand.

* afwijkingen zijn in specifieke gevallen mogelijk. 2.Orange DLS stelt per aanvraag een gedetailleerde offerte op, met daarin een nauwkeurige prognose van de te realiseren besparingen

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: