Branches

LED verlichting is een zeer geschikte lichtbron voor gebruik op kantoor, distributiecentra en winkels. LED zorgt voor een heldere en verfrissend lichtbeeld. Wilt u ook weten hoe LED verlichting uw werkruimte kan optimaliseren? Laat u dan nu adviseren door 2.Orange DLS en stap over. Het leveren van optimaal licht is onze specialiteit, waarbij het ontzorgen van onze klanten en eindgebruikers voorop staat.

Vrijblijvend advies

Optimaal LED licht op uw kantoor

Wanneer u kiest voor LED, dan kiest u voor een duurzame en efficiënte manier van verlichten. LED verlichting is duurzaam, omdat het milieu er zeer beperkt door wordt belast. Enerzijds door de extreem lage consumptie van stroom, anderzijds door de soliditeit, waardoor de vervangingscyclus groter (en de afvalberg kleiner) wordt. Tegelijkertijd kunnen deze milieuvoordelen meteen in klinkende munt worden omgezet, want minder stroom, minder vervanging en minder onderhoud betekent nu eenmaal minder kosten.

Zuinig, duurzaam en nog beter ook

LED is niet alleen zuinig, duurzaam en beresterk, maar produceert ook veel beter licht dan u gewend bent. Om slechts een paar voordelen uit een lange rij te noemen: opstarttijden ontbreken, flikkeringen komen niet voor, de lichtkwaliteit loopt met de jaren niet terug, de lampen zijn tril- en stootvast, maar zijn ook bestand tegen extreme temperaturen. LED verlichting produceert zelf geen warmte, wat ideaal is in ruimtes die koel moeten zijn enzovoort, enzovoort. Kiezen voor LED verlichting van 2.Orange DLS is kiezen voor topkwaliteit verlichting, tegen zeer lage kosten mét oog voor het milieu.

Uitstoot verlagen

Door LED lampen te gebruiken vermindert u uw elektriciteitsverbruik, uiteraard heeft dit een zeer gunstig effect op de CO2-uitstoot. Verminder ook uw ecologische voetafdruk door te kiezen voor 2.Orange DLS LED verlichting. Nooit was kiezen voor het milieu zo gemakkelijk en voordelig! Uw 2.Orange DLS adviseur maakt graag een op uw situatie toegesneden analyse van de mogelijkheden, u zult aangenaam verrast zijn.

Wij leveren LED verlichting voor:

 • Kantoren

 • Bedrijfshallen

 • Sporthallen

 • Scholen

 • Ziekenhuizen

 • Winkels

 • Distributiecentra

 • Warehouses

 • Overheidsinstellingen

 • Buitenlocaties

 • En meer…

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Maak een afspraak

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Maak een afspraak

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Maak een afspraak

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

  Deel deze pagina, kies uw platform: