Onze partners

Bij 2.Orange DLS hebben wij een samenwerking met onze partners. Onze partners bevinden zich in binnen en buitenland en zijn zorgvuldig geselecteerd op hun specifieke kwaliteiten. Wij zijn van mening dat alleen een goede samenwerking en het bijeen brengen van specialisme kan leiden tot een perfect eindproduct of oplossing voor onze klanten.

Meer weten?

Samenwerken werkt

Audiovisueel specialist 2.Orange B.V. is één van onze partners. Bij 2.Orange zijn ze specialist op audiovisuele & ICT oplossingen. Al diverse jaren worden bij 2.Orange honderden ruimtes, zoals auditoria, trainingsruimtes, boardrooms etc. ingericht met audiovisuele middelen. Deze ruimtes of complete kantoorpanden worden voorzien van de diverse audiovisuele middelen van touchscreen tot en met domotica oplossingen.

Inmiddels is 2.Orange groot geworden en heeft voor vele gelukkige klanten gezorgd. Nagenoeg alle klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant en verzorgt 2.Orange het onderhoud van de audiovisuele middelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die 2.Orange u kan bieden? Kijk dan eens op de website: www.2orange.nl of bel 010-8200306.

2OrangeLED is als business unit van 2.Orange gespecialiseerd in Ledwall en Videowall oplossingen. Door de toenemende vraag naar indoor en outdoor ledwall’s is 2OrangeLED ontstaan. Door de soms complexe videowall oplossingen en de toenemende vraag naar een goede videowall is 2OrangeLED ontstaan.

Alle kennis en kunde op het gebied van een ledwall of videowall is hier ondergebracht. Niet alleen de LED displays of panelen maar ook de constructie en constructieve berekeningen inclusief installatie wordt door 2OrangeLED gerealiseerd.

Een Led- of videowall dient aangestuurd te worden hetgeen met de software van SBCNL, Narrowcasting, kan plaats vinden.

Voor meer informatie over ledwall en videowall mogelijkheden verwijzen u graag naar de website van 2OrangeLED: www.2orangeled.nl

SBCNL of Solutions Center Nederland is onze partner als het gaat over ContentCasting. SBCNL is gespecialiseerd op het gebied van software oplossingen welke direct of indirect gekoppeld wordt aan audiovisuele producten. Met deze software oplossingen wordt een audiovisueel product ook echt een oplossing. Bijvoorbeeld een touchscreen wordt dan een bezoekersregistratie systeem of een digitale receptie. Een monitor of een ledwall of videowall wordt dan een oplossing waarop informatie getoond kan worden.

Bij SBCNL werken specialisten die oog hebben voor audiovisuele vraagstukken en waarbij de ontwikkelde software mogelijkheden biedt, Als 2OrangeLED maken wij gebruik van Narrowcasting.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SBCNL u kan bieden? Op de website staan de diverse oplossingen: www.sbcnl.nl

Onze branches

Kantoor- & Productieomgeving

Kantoor- & Productieomgeving

LED verlichting is ideaal voor elke werksituatie. Of het nu gaat om administratief personeel, monteurs, productiemedewerkers of klanten, iedereen is lovend over het 2.Orange DLS licht.

Lees meer

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

2.Orange DLS is als LED specialist een betrouwbare partner voor partijen in de logistieke en warehousing sector. Samen met u verduurzamen wij uw magazijn of distributie centrum.

Lees meer

Educatie & Onderwijs

Educatie & Onderwijs

2.Orange DLS biedt scholen mogelijkheden om, zelfs zonder investering (!), over te stappen op de gewenste duurzame oplossing én tegelijkertijd te besparen. Neem contact met ons op!

Lees meer

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

In de meeste utiliteitsgebouwen gaat ongeveer 22% van de energie op aan verlichting. Bij de huidige stand van de ledtechniek kan daar gemakkelijk 30% tot 80% op bespaard worden.

Lees meer

Vraag direct een afspraak aan

Onze led verlichting adviseurs komen graag bij u op locatie om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen door te nemen.

    Deel deze pagina, kies uw platform: